Eskilstuna Budoklubb
Frågor & Svar
Bildgalleri
Barnträning

Eskilstuna Budoklubb, eller Ju-Jutsuklubb som den ursprungligen hette hade sin första träning den 13:e september 1993 med Mikael Arvidsson som instruktör. Mikael startade upp träningen med hjälp av Daniel Karlsson, vilken även var den som tog initiativet till att bilda en Ju-Jutsuklubb. Efter den första träningsterminen flyttade dock Mikael tillbaka hem till Sandviken.
  Hans efterträdare blev Peter Hermansson och två personer till som pendlade från Västerås enbart för att instruera i Eskilstuna. Utan Peter, som till slut var den ende som höll i träningarna, hade klubben inte nått dit där den är idag.

Sommaren 1997 fick vi våra första egna graderingslicenser och
senare fick vi fram vårt första svartbälte, vilket helt klart kändes som ett rejält lyft. Hösten 2002 bytte vi namn till
Eskilstuna Budoklubb då vi förutom Ju-Jutsu också
började dela lokal med Ninjutsu och Aikido.

På våren 2009 gick vi med i Dynamix Fighting Sports, som bland annat administrerar stilen Sport Ju-Jutsu.

Hebbe
Daniel Karlsson